ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Εμφύλιος” στον ΟΦΗ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gentikoule, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ ακύρωσε όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού που είχε για υποθέσεις της ομάδας και αποφάσισε να φύγει από το Ηράκλειο εσπευσμένα το βράδυ της Δευτέρας. Μένει να φανεί εάν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο γύρω από αυτή την απόφαση του κ. Μπούση ο οποίος πάντως υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες προχώρησε σε αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, δίνοντας από την τσέπη του πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ…

Από ‘κει και πέρα, δεδομένα ο Μιχάλης Μπούσης δείχνει εκνευρισμένος από τις αντιδράσεις που έχουν υπάρξει και ειδικότερα από άτομα που επεδίωξαν να εμπλακούν στον ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια, με όχι την ανάλογη επιτυχία… Για το θέμα αυτό, νέα ανακοίνωση δίνουν στη δημοσιότητα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, κάνοντας γνωστό ότι θα βρίσκονται και αυτοί στη συνάντηση που προγραμματίστηκε για την προσεχή Δευτέρα στην “Θύρα 1” του Γεντί Κουλέ από τους παλαιμάχους της ομάδας. Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζονται ως μαϊντανοί…

Το ρεπορτάζ του gentikoule για την ενόχλησή του Μιχάλη Μπούση είναι το εξής;

Έκτακτο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι και όπως έγινε γνωστό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ακύρωσε όλα τα ραντεβού του και αποχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας.

Συνέχεια των αντιδράσεων που υπήρξαν το τελευταίο 24ωρο λόγω της αλλαγής του σήματος του ΟΦΗ υπήρξε το μεσημέρι του Σαββάτου. Στα γραφεία της ΠΑΕ συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του ΟΦΗ με τον Μιχάλη Μπούση να ακυρώνει όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού που είχε για υποθέσεις της ΠΑΕ και αναχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω για την απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ όμως είναι δεδομένο πως σχετίζεται με τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο 24ωρο για την αλλαγή του σήματος – όχι από την πλευρά των φιλάθλων αλλά προσώπων που τοποθετήθηκαν δημόσια και στο παρελθόν είχαν σχέση με τον σύλλογο.

Ωστόσο αυτό που έχει την σημασία του είναι πως αυτήν την στιγμή δείχνουν να είναι όλα ανοικτά για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ καθώς δεν διαψεύδεται αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το σίγουρο είναι πως αναμένεται να ακολουθήσουν μέρες με μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετή αγωνία.

Ο Μιχάλης Μπούσης ήταν έξω φρενών με τοποθετήσεις, όχι από την πλευρά του κόσμου, και μάλιστα τονιζόταν ότι πρόκειται για “ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από δήθεν τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ” με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αφορά δημόσιες τοποθετήσεις ατόμων που είχαν θέση στον σύλλογο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως κατά την διάρκεια της χθεσινής Γ.Σ. έδωσε το παρόν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος που απαίτησε από τη νυν διοίκηση να του επιστραφούν χρήματα που θεωρεί ότι του οφείλονται.

Και η ανακοίνωση από την πλευρά των οργανωμένων του ΟΦΗ:

“Ξεφύτρωσαν οι μαϊντανοί”

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αλλαγής του εμβλήματος της ομάδας μας, που μας βρίσκει αντίθετους, ξαφνικά όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, εμφανίστηκαν και επίσημα με τη πρώτη “βροχή” χθες το βράδυ οι “χοχλιοί” αφήνοντας το καβούκι τους ύστερα από μακροχρόνιο εγκλεισμό!!!

“Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι”, όχι πολλοί, 3-4 στον αριθμό!! Σηκώθηκαν από τα μνήματα τους μέσα, και καλούν όπως λένε τη Τετάρτη στις 18:00 στα γραφεία της Θύρας 1 όλους τους παλιούς “προέδρους”, παράγοντες και συμβούλους. Ποιοι καλείτε; Εσείς που παρακαλάτε τόσα χρόνια για μια πρόσκληση για τσάμπα είσοδο στο γήπεδο? Ποιους καλείτε;; Τους τσάτσους και αχυράνθρωπους? Τους υποταγμένους πρασινοφρουρούς κλέφτες και βιαστές της ομάδας μας?? Όλοι εσείς λοιπόν που κλείνατε μάτια και στόμα επί δεκαετίες στην υποδούλωση του Ο.Φ.Η. μας μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε. Μακριά απ’ την ομάδα λαμόγια!!!Δεν σας αναγνωρίζουμε και δεν θα σας επιτρέψουμε να εκμεταλλευτείτε κανένα γεγονός για προσωπικό σας συμφέρον και όφελος. Δεν έχετε το δικαίωμα όταν έχετε γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία!!!

Σαν Θύρα 4 από την αρχή στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πρότζεκτ της ομάδας και τον Μιχάλη Μπούση, όπως είμαστε εδώ για να εκφράζουμε και τους προβληματισμούς μας αλλά και διαφωνίες σε θέματα που θα προκύψουν. Αυτό κάναμε και σήμερα γιατί είμαστε παρών! Εσείς μαϊντανοί που ξεφυτρώσατε από το πουθενά για να εκμεταλλευτείτε αλλά και να δημιουργήσετε καταστάσεις και επίσημα πλέον θα μας βρείτε ξαφνικά μπροστά σας!!!

Υ.Γ: Την Τετάρτη θα σας βάλουμε ξανά πίσω στη θέση σας, παλιούς και πιο νέους!!

Snakes 4 Heraklion club

Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος

Αρχάνες club

OFI Germany fans

OFI UK

Πηγή : Athlitiko.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ