ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προς τον ελεύθερο ΑΝΤ1 όλο το Μουντιάλ!

Μετά τα προβλήματα των πρώτων δύο ημερών με τον συνδρομητικό ΑΝΤ1+ να «κολλάει» συνεχώς, το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την απόφαση να μεταφέρει όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 στον ελεύθερο ΑΝΤ1 αλλά και το Μακεδονία TV!

Εξέλιξη-βόμβα για τη συνέχεια του Μουντιάλ, καθώς μετά τα πολλά προβλήματα που παρουσίασε το ΑΝΤ1+, όπου οι συνδρομητές δεν μπορούσαν να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις, το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την απόφαση να μεταφέρει όλα τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον ελεύθερο ΑΝΤ1 αλλά και το Μακεδονία TV!

Επειδή ο ΑΝΤ1 έχει κανονικά πρόγραμμα και δεν γίνεται να το διακόπτει καθημερινά από τις 12:00, όταν και ξεκινάνε τα παιχνίδια, έχει παρθεί η απόφαση πολλά από τα ματς να τα μεταδίδει live το Μακεδονία ΤV, το οποίο επίσης βρίσκεται στον όμιλο του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, όσον αφορά τα χρήματα που έχουν δώσει οι συνδρομητές προκειμένου να εγγραφούν στο ΑΝΤ1+, το κανάλι αναμένεται να κάνει επιστροφή χρημάτων, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν μιλάμε για μερική ή ολική επιστροφή του ποσού, σε όσους εγγράφηκαν το τελευταίο 15ημερο/μήνα.

Έτσι, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι του Αμαρουσίου αναφορικά με την συγκεκριμένη απόφαση, ίσως και μέσα στη μέρα ή το αργότερο αύριο Τετάρτη (23/11). Θ’ αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν δοθεί μία έσχατη ευκαιρία στον ΑΝΤ1+…

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ