Γεύση - Ψυχαγωγία

Πώς μπορείς να παρακολουθήσεις Netflix δωρεάν (και νόμιμα)

Σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, ακόμη και κινούμενα σχέδια πρέπει να είδα όλες εκείνες τις (μακρινές πλέον) ημέρες της καραντίνας που περάσαμε τη φετινή άνοιξη, εξαιτίας του κορονοϊού.

Να ‘ναι καλά το Netflix, που στάθηκε δίπλα μου σαν παιδικός φίλος, σαν αδερφός, όλες αυτές τις ώρες που αλλιώς δε θα περνούσαν με τίποτε. Ας αφήσω, όμως, τα προσωπικά μου με την streaming πλατφόρμα, για να περάσω στα της είδησης.

Το αγαπητό Netflix, λοιπόν, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σημαντική ενέργεια, προκειμένου να ‘ψήσει’ όλους αυτούς εκεί έξω που δε νιώθουν σαν εμένα, που δεν έχουν δηλαδή κάνει την εγγραφή τους στην πλατφόρμα, να το επισκεφτούν.

Πώς θα γίνει αυτό; Δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μέρος από το περιεχόμενό του εντελώς, μα εντελώς δωρεάν. Απλά με μερικά κλικ.

Πιο συγκεκριμένα, αν δεν έχεις λογαριασμό, μπορείς να μπεις στο https://www.netflix.com/gr/watch-free, και να πάρεις μια γεύση σχετικά με το τι ‘παίζει’. Εκεί θα βρεις δωρεάν το πρώτο επεισόδιο από διάσημες σειρές του Netflix, όπως το ‘Stranger Things‘, το ‘Elite‘ ή το ‘Love is Blind‘, ενώ το σημαντικότερο είναι πως υπάρχουν και τρεις διαθέσιμες ταινίες ολόκληρες.

Ο λόγος για το ‘The Two Popes’, με τον Anthony Hopkins και το Jonathan Pryce, το θρίλερ ‘Birdbox’ με τη Sandra Bullock στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και το μεγαλύτερο hit του Netflix για το 2019, το Murder Mystery με την Jennifer Aniston και τον Adam Sandler.

Δεν γνωρίζουμε αν στο μέλλον το Netflix προτίθεται να συμπεριλάβει κι άλλες ταινίες ή επεισόδια σειρών στη δωρεάν έκδοσή του, αλλά είναι ένας καλός λόγος να το επισκεφτούν κι εκείνοι που δεν το είχαν κάνει μέχρι σήμερα. Not bad.

Γιάννης Μπαϊρακτάρης/ oneman.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ