Δήμος Κισάμου

Παρέμβαση Διγαλάκη μετά το “λουκέτο” στα Λύκεια Κισάμου

Mεθαύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, για το θέμα που προέκυψε με το προσωρινό κλείσιμο του κτηριακού συγκροτήματος των Λυκείων Κισάμου μετά την έκθεση αυτοψίας από την ΚΤΥΠ Α.Ε.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο Χανιώτης Υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης, στελέχη της ΚΤΥΠ ΑΕ, ενώ έχει προσκληθεί να συμμετάσχει και ο Δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Βασίλη Διγαλάκη αναφέρει:Αμέσως μετά από τη γνωστοποίηση της έκθεσης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε στο κτιριακό συγκρότημα του Λυκείου Κισσάμου, επικοινώνησα με την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για θέματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κα Ζαχαράκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, με σκοπό να δοθεί άμεσα η απαιτούμενη υποστήριξη προς τον Δήμο Κισσάμου και να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός για την επίλυση του προβλήματος.

Για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την ΚΤΥΠ ΑΕ, στην οποία προσκλήθηκε να συμμετάσχει και ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Γ. Μυλωνάκης”.