Γεύση - Ψυχαγωγία

Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε πότε θα προβληθεί το Maestro 2

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε συνέντευξη εφ όλης της ύλης προχωρώντας σε αποκαλύψεις σχετικά με το Μaestro.

Ο Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha και η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μη πάει στην πολύ επιτυχημένη σειρά που «σάρωσε» στην τηλεθέαση και έκανε την εμφάνισή της και στο Netflix.

Στάθηκε στον δεύτερο κύκλο της σειράς, το σενάριο του οποίου γράφεται αυτό το διάστημα. Όπως σημείωσε, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του Απριλίου προκειμένου να πάνε στους Παξούς και να μη πέσουν πάνω στην τουριστική περίοδο. Στη συνέχεια, θα υπάρξουν γυρίσματα και στην Αθήνα για να επιστρέψουν το φθινόπωρο στο νησί.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως στόχος είναι ο β κύκλος να προβληθεί στην τηλεόραση και στο Netflix του χρόνου τέτοιον καιρό, δηλαδή αρχές Φεβρουαρίου.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την επιτυχία που έχει κάνει το Maestro και ότι τώρα ξεκινάει η παγκόσμια πρεμιέρα του στο Netflix. Ο Χριστόφορος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον τι θα δούμε στο δεύτερο κύκλο λέγοντας ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολλά.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ