Γεύση - Ψυχαγωγία

Η γη της ελιάς: Το λάθος του Γεράσιμου με τον Αλέξη

Ο Δημοσθένης προετοιμάζει την εκδίκηση που θα πάρει από τον Κεφάλα και τη συμμορία του για τον χαμό του Κίμωνα. Ο Χρήστος δέχεται στην ταβέρνα νέα επίσκεψη από τους μπράβους που θέλουν να του πουλήσουν προστασία, οι οποίοι αυτή τη φορά του σπάνε το μαγαζί.

Την ίδια στιγμή, η Ιουλία συναντά τη Βασιλική και, μέσα από τα δικά της βιώματα, την κάνει να δει την πραγματική διάσταση της κατάστασης με τον Φίλιππο.

Έτσι, είναι ξεκάθαρο πως η κρίση του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου οδηγεί τον δεύτερο στα άκρα, ο οποίος ακολουθεί τη συμβουλή του Στάθη και προσπαθεί να δείξει αδιαφορία προς τη γυναίκα του προκειμένου να την κάνει να νιώσει ανασφάλεια.

Παράλληλα, ο Γεράσιμος έχει καταλάβει ότι ο Αλέξης κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα και του κλείνει ραντεβού προκειμένου να βρεθούν και να μιλήσουν οι δυο τους.

Τέλος, η Δήμητρα αρνείται να πιστέψει ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και επικοινωνεί με έναν συνάδελφό της στην Αθήνα ζητώντας του να ψάξει στοιχεία για την εταιρεία του Δημοσθένη.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ