Νομός Χανίων ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Χρηστίδης από Χανιά: Το ΠΑΣΟΚ τη νέας εποχής διαμορφώνεται

“Ολοκληρώνω από εδώ, από τα Χανιά μία υπέροχη περιοδεία στην Κρήτη. Στο νησί της Δημοκρατίας, στο νησί της ελπίδας στο νησί το οποίο ταυτίστηκε με τις μεγάλες μάχες τους μεγάλους αγώνες της δημοκρατικής παράταξης αλλά και τις μεγάλες μάχες και τους μεγάλους αγώνες του ελληνισμού για ελευθέρια και δημοκρατία” τόνισε στην ομιλία του στα Χανιά ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Κρήτη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

“Φεύγω από την Κρήτη απόψε το βράδυ με πολύ μεγάλη δύναμη αλλά και μεγάλη αισιοδοξία, ότι το ΠΑΣΟΚ τη νέας εποχής διαμορφώνεται, ότι στο επίκεντρο της συζήτησης μας είναι ο καθημερνός άνθρωπος και τα προβλήματα του και η δικιά μου προσπάθεια είναι μια προσπάθεια, η οποία έχει ως αποκλειστικό στόχο αυτόν τον άνθρωπο να τον βάλει στο επίκεντρο της λύσης της προοδευτικής και δημοκρατικής, την οποία πάντοτε εκφράζαμε… Έχουμε ένα μέλλον λαμπρό…
Έχουμε ανθρώπους οι οποίοι στύβουν την πέτρα και πετυχαίνουν. Και όπως έλεγε ο Καζαντζάκης “νέος σημαίνει να αλλάζεις τον κόσμο”. Θέλω να προχωρήσω λοιπόν με όλους αυτούς οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και να δώσουν ξανά προοπτική και ελπίδα στην χώρα και την παράταξη”, κατέληξε.