Δήμος Πλατανιά

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Πλατανιά

Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων ο «Αγ.Ιωάννης», την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι.

Δεκάδες εθελοντές αιμοδότες, υπάλληλοι του Δήμου και των Επιχειρήσεων του, καθώς και δημότες,  στήριξαν την παραπάνω  δράση.

Σκοπός της δράσης ήταν  η διάδοση του μηνύματος “ δώσε και σώσε”.

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου κα Χρυσάνθη Μαραγκουδάκη -Πλοκαμάκη, μεταξύ των άλλων ανέφερε “…. η σημερινή αιμοδοσία σκοπό είχε, να συμβάλλουμε με τη συμμετοχή μας αποφασιστικά και με υπευθυνότητα στη δύσκολη αυτή συγκυρία που όλοι διανύουμε…”

Ενώ η Πρόερδος  του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων ο «Αγ.Ιωάννης» κ. Δέσποινα Ροδουσάκη, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κο Ιωάννη Μαλανδράκη  και την Αντιδήμαρχο κ. Χρυσάνθη Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη,  για την διάθεση του Δημαρχείου, επαίνεσε την   ανταπόκριση υπαλλήλων και δημοτών για τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία, ανέφερε “ …ότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες αίματος ιδιαίτερα  την περίοδο που διανύουμε και  ότι είναι πολύ σημαντικό όποιος μπορεί να προσφέρει αίμα στο συνάνθρωπο του…”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ