Φοιτητής στα Χανιά

Οι απόφοιτοι του Πολυτεχνείου Κρήτης που διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό

Δεκάδες απόφοιτοι της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό και είναι σήμερα καθηγητές σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Ευρώπης και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.

Αρκετοί από τους φοιτητές της ΗΜΜΥ έχουν βραβευθεί για τις Διπλωματικές τους εργασίες και έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς. Πολλοί απόφοιτοι της Σχολής εκπονούν μεταπτυχιακές διατριβές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εργάζονται σε κορυφαία πανεπιστήμια (ΜΙΤ, Carnegie Mellon University, Georgia Tech, McMaster University), ερευνητικά κέντρα και επιχειρήσεις (Oracle, HP, Yahoo, Thomson, Rice-U.S., NICTA-Australia, Telcordia-U.S., Ericsson-Sweden).

 

Ο χάρτης των αποφοίτων όλων των σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης

Οι κουκίδες στο χάρτη αναφέρονται στην ευρύτερη περιοχή διαμονής των αποφοίτων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Δεν αφορούν ακριβή διεύθυνση κατοικίας.

Η αναζήτηση γίνεται μόνο μεταξύ των αποφοίτων που έχουν εισάγει την περιοχή διαμονής στο προφίλ τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε την παρακάτω φόρμα ώστε να περιορίσετε τα αποτελέσματα σε αποφοίτους συγκεκριμένων σχολών, σε συγκεκριμένους ακαδημαϊκούς τίτλους και σε συγκεκριμένα έτη εισαγωγής του εκάστοτε απόφοιτου.

 

Πηγή : flashnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ