Γεύση - Ψυχαγωγία

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται απόψε με ένα επεισόδιο – σταθμό για τη σειρά

Την περασμένη Παρασκευή, το μυστικό από το οποίο ξεκίνησε όλη η ιστορία στις Άγριες Μέλισσες, αποκαλύφθηκε. Η Ελένη ομολόγησε το φόνο του Σέργιου, έκανε την τελευταία αγκαλιά με τις αδελφές της στο κρατητήριο και πλέον αναμένουμε τις αποψινές εξελίξεις.

Η είδηση της ομολογίας πέφτει σαν βόμβα τόσο στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και σε ολόκληρο το χωριό. Όλα όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι συνταρακτικά.

Ο Δούκας οδεύει στο αστυνομικό τμήμα κι εκεί τον ενημερώνουν για την ομολογία της Ελένης. Ο Σεβαστός γίνεται έξω φρενών και προσπαθεί να επιτεθεί με μανία στην Ελένη, αλλά οι υπόλοιποι τον συγκρατούν.

Όλοι είναι συγκλονισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το νέο κακό που τους βρήκε, εκτός από τη Μυρσίνη που επιτέλους δικαιώνεται αλλά επιμένει να βάζει στο κάδρο των ενόχων την Ασημίνα και τη Δρόσω. Παρότι ο Νικηφόρος υπερασπίζεται την Ασημίνα, η κρίση στη σχέση τους είναι πια έκδηλη.

Ο Μιλτιάδης νιώθει δικαιωμένος που αποκαταστάθηκε το όνομα του Γιάννου αλλά ο λόγος που πήρε μόνος του τη ζωή του, συνεχίζει να είναι αγκάθι μέσα του. Το ίδιο αγκάθι υπάρχει στην ψυχή του Κωνσταντή, που καταρρακώνεται όταν συνειδητοποιεί ότι πήραν άδικα τη ζωή του Γιάννου. Ο Μελέτης, τυφλωμένος από θυμό, αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του τη μέρα που η Ελένη ετοιμάζεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα…ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ