ΕΛΛΑΔΑ

Ο πρωθυπουργός σε Χανιώτικη ταβέρνα που μοιράζει δωρεάν φαγητό

Την ταβέρνα «Ο Κρητικός» στο Κερατσίνι, επισκέφτηκε ανήμερα Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους εργαζόμενους και μαζί τους μοίρασε φαγητό, δώρα και παιχνίδια σε κόσμο που το έχει ανάγκη.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κερατσίνι ανέβασε στα social media ο Χανιώτης ιδιοκτήτης της ταβέρνας. «Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!», έγραψε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην ανάρτησή του.

Δείτε φωτογραφίες:

Ανάρτηση στα social media για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κερατσίνι έκανε και ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος. «Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς τυμπανοκρουσίες, σε μια πράξη ανθρωπιάς επισκέφθηκε το Κερατσίνι και την ταβέρνα ο «Κρητικός». Ένα εστιατόριο που παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς, μοιράζοντας εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τίμησε με την παρουσία του τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Καρκανοραχάκη για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία αλλά και την περιφέρεια μας που δίνει καθημερινά αγώνα αξιοπρέπειας» έγραψε ο βουλευτής.

Δείτε την ανάρτηση:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ