ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χανιώτης Στέλιος Κονταδάκης Νέος Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Ο Χανιώτης Στέλιος Κονταδάκης, είναι ο Νέος Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Πειραιώς, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο κ. Κονταδάκης από σήμερα αναλαμβάνει και τη θέση του διευθυντή του γραφείου του προέδρου του κόμματος.

Παράλληλα ο κ. Γιώργος Στεργίου προτείνεται ως νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Μπρατάκος.

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ

«Με σημερινή απόφαση του πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ως νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο κ. Γιώργος Στεργίου. Αναπληρωτής του προτείνεται ο κ. Στέλιος Κονταδάκης, -ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει και τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου του κόμματος στην Πειραιώς, ενώ Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Μπρατάκος.

Ακολουθεί το βιογραφικό του Στέλιου Κονταδάκη

Ο κ. Στέλιος Κονταδάκης γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης το 1964.

Είναι εκπαιδευτικός, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “Εθνική και Κοινοτική Διοίκηση” του Παντείου Πανεπιστημίου και υποψήφιος Διδάκτωρ του ίδιου Πανεπιστημίου με θέμα “Η Διά Βίου Μάθηση Στην Ελλάδα και την Ε.Ε”. Ομιλεί Αγγλικά.

Έχει διατελέσει για πολλά έτη μέλος του Συλλόγου Δασκάλων, Νηπιαγωγών Αγίων Αναργύρων και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίων Αναργύρων Αττικής, την περίοδο 2002 – 2006.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ