Νομός Χανίων

Νοσοκομείο Χανίων: Από τη Δευτέρα 3/4 τα ηλεκτρονικά ραντεβού

Από την Δευτέρα 03 Απριλίου (και όχι από το Σάββατο 01η Απριλίου) και ώρα 09:00π.μ. οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού στο Nοσοκομείο Χανίων, μέχρι και στις 30/04/2023 (για τον μήνα Απρίλιο) και για τα κάτωθι γενικά ιατρεία:

– Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

– Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

– ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

Για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ραντεβού θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από την Δευτέρα 03 Απριλίου και ώρα 09.00 π.μ. μέχρι και τις 31/05/2023 (για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2023).

Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική πρόσβαση για κλείσιμό e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Την Δευτέρα 3 Απριλίου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στην Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα και από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ