ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέα του Συλλόγου Κισαμιτών Αττικής

Νέα διοίκηση με την έλευση νέων προσώπων αναδείχθηκε στον Σύλλογο Κισαμιτών Αττικής που, παρά τα προβλήματα έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις δράσεις του και το 2022.

Να δούμε τα τελευταία νέα του Συλλόγου:

1. Η Γενική Συνέλευση

Στις 14 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η προβλεπόμενη από το καταστατικό Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στην οποία έγινε ο οικονομικός απολογισμός της τριετίας από την εξελεγκτική επιτροπή που διενήργησε τον έλεγχο και απολογισμός πεπραγμένων από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Λεμπέση.

Κατά τη διάρκεια της συνελεύσεως ανταλλάχθηκαν πολλές απόψεις σχετικές με την πορεία του Συλλόγου και ανακοινώθηκε η αποχώρηση μελών του απερχόμενου Δ.Σ.

Η δυναμική του Συλλόγου δεν κάμπτεται και εμφανίστηκαν νέα μέλη που έβαλαν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ.

Τον λόγο έλαβε ο τέως Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελευθέριος Λουπασάκης ο οποίος εκθείασε το έργο του Συλλόγου στη δύσκολη αυτή διετία, μίλησε για την πορεία του Συλλόγου από το 1971 (έτος ίδρυσης) ως σήμερα και εξέφρασε την ανάγκη έλευσης νέων ατόμων στο Συμβούλιο. Συνέστησε να συνεχιστεί η έντονη παρουσία του Συλλόγου σε ιστορικές επετείους και άλλες εκδηλώσεις και να συνδράμει ο Σύλλογος τους νέους φοιτητές.

Τον λόγο έλαβε επίσης ο κ. Κυριάκος Ροδουσάκης ο οποίος ευχαρίστησε το απερχόμενο Συμβούλιο και μίλησε για την επετειακή χρονιά των 50 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου. Πρότεινε να γίνει  μια εκδήλωση ως μνημόσυνο και μνεία σε απερχόμενους, απελθόντες και απόντες Προέδρους του Συλλόγου. Επέστησε και αυτός την προσοχή για προσέλευση νέων μελών στο Σύλλογο, με τη βοήθεια επίσης των προβεβλημένων Κισαμιτών και εν γένει Κρητικών, όπως ηθοποιών, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών κ.α.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την αύξηση της ετήσιας συνδρομής σε 15 ευρώ και τη δημιουργία ταμείου προς ενίσχυση των Κισαμιτών φοιτητών με εισφορά 5 ευρώ (προαιρετική συνδρομή).

Πολλές ευχαριστίες εκφράστηκαν προς την πρώην Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κα Αννίκα Τζανακάκη και την πρώην Ταμία κα Φωτεινή Χριστοδουλάκη για την αμέριστη υποστήριξή τους μέχρι σήμερα από την θέση που καθεμιά κατείχε στο απερχόμενο Δ.Σ., με την ευχή να είναι καλά και παρούσες ώστε να υποστηρίζουν και ενδυναμώνουν πάντα τον Σύλλογο.

2. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των 78 παρόντων μελών και μετά από την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων, προέκυψε το νέο Δ.Σ. για την περίοδο 2021 – 2023 ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Δημήτριος – Θεόδωρος Λεμπέσης

Αντιπρόεδρος: Όλγα Λυγιδάκη

Γεν. Γραμματέας: Νεκταρία Μυγιάκη

Ταμίας: Ευθύμιος Σκουλάκης

Μέλη: Αικατερίνη Τριποδάκη, Στυλιανός Λουπασάκης και Σοφία Σταγάκη  – Ντιγριντάκη

3. Αναβολή προγραμματισμού

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη και τους φίλους, λόγω της επικρατούσης κατάστασης με τον covid– 19, αποφάσισε να μην προχωρήσει ακόμα σε προγραμματισμό και οργάνωση εκδηλώσεων οποιασδήποτε μορφής για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου. “Προσβλέπουμε στην ώρα που θα συμμετάσχουμε ξανά, όλοι μαζί, στις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν για την ασφάλεια όλων μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

4. Η ηλεκτρονική διεύθυνση

Ο Σύλλογός Κισαμιτών Αττικής διαθέτει την ηλεκτρονική διεύθυνση με στοιχεία: s.kisamitwn.attikis@hotmail.com

Θα ήταν χαρά μας όσοι διαθέτετε ηλεκτρονική διεύθυνση να μας ενημερώσετε σχετικά, στέλνοντας ένα email. Επιδιώκουμε αφ’ ενός να διευρυνθούν οι τρόποι επικοινωνίας με τους Κισαμίτες και τους φίλους μας και αφ’ ετέρου να υπάρχει αμεσότητα στην επικοινωνία.

Περιμένουμε και ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας.

Από το Δ.Σ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ