ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπακογιάννης: Πολύ σύντομα ανακοινώσεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου του  Παναθηναϊκού, προαναγγέλλοντας ανακοινώσεις με λεπτομέρειες για όλα.

Από την πλευρά των πράσινων είχε διαρρεύσει ότι εντός του μήνα θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τον δήμο για το γηπεδικό και τώρα ο δήμαρχος επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε για το συγκεκριμένο θέμα ο Κώστας Μπακογιάννης.

Για το σημείο που βρίσκεται το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού: «Κοιτάξτε, ο Δήμος Αθηναίων έχει δεχτεί κριτική ότι δεν έχει δώσει λύση στο θέμα αυτό σε ένα χρόνο, για ένα πρότζεκτ που συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση εμείς πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ανακοινώσεις.

Εγώ κρατιέμαι αν θέλετε και πειθαρχώ στο εξής: Όταν κάνουμε αυτή την ανακοίνωση, ακριβώς επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά λόγια αλλά δεν έχει γίνει τίποτα στην πράξη για το γήπεδο εδώ και 20 χρόνια, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι. Θα πρέπει να είμαστε απολύτως δεμένοι. Θα πρέπει να έχουμε όχι μόνο ένα σχέδιο, όχι μόνο το χρονοδιάγραμμα, αλλά θα πρέπει να έχουμε και δεσμευμένες πηγές χρηματοδότησης».

Για το χρονοδιάγραμμα: «Όταν είμαστε έτοιμοι, όταν θα κάνουμε τις ανακοινώσεις θα μιλήσουμε για λεπτομέρειες. Οι ανακοινώσεις μας θα είναι εξαιρετικά αναλυτικές. Επιμένω στην ουσία και όχι στην επικοινωνία. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο προφανώς είναι σύνθετο και προφανώς είναι και πολύπλοκο. Ένα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο μπορεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αθήνας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ