ΚΡΗΤΗ

Με τον Υπουργό Εσωτερικών συναντήθηκε ο Άρης Παπαδογιάννης

Στο Ηράκλειο βρέθηκε την Δευτέρα 3/8/2020 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση που οργανώθηκε με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης (Π.Ε.Δ.Κ), για την παρουσίαση του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Ο κ. Παπαδογιάννης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο  και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Ανάπτυξης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), κ. Σπύρο Σπυρίδωνος , για θέματα που σχετίζονται με την αυτοδιοίκηση αλλά και την δυνατότητα ενίσχυσης των «αδύναμων» Ο.Τ.Α. του νησιού, που δεν διαθέτουν Τεχνικές Υπηρεσίες, από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης.

«Ο Ο.Α.Κ. έδωσε το παρόν, σε αυτή την πολλή σημαντική εκδήλωση, για την παρουσίαση του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοδοτικά εργαλεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ολόκληρη την χώρα και την Κρήτη . Ενημερώσαμε τον Υπουργό Εσωτερικών, αλλά και τον ομόλογο μου στην Ε.Ε.Τ.Α.Α, για τις προγραμματικές συμβάσεις που έχουμε συνάψει με πολλούς δήμους της Κρήτης, για την κατασκευή μιας πλειάδας έργων μικρής και μεσαίας κλίμακας, τα οποία θα υλοποιηθούν υπό την τεχνική επίβλεψη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης. Ο Ο.Α.Κ. είναι ένας πολύτιμος – στενός συνεργάτης της Αυτοδιοίκησης του νησιού και ο ρόλος του θα είναι διευρυμένος τα επόμενα χρόνια» δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Παπαδογιάννης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ