Γεύση - Ψυχαγωγία

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ έρχονται κοντά κατα τη διάρκεια της απαγωγής

Μόλις δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι το «Μαύρο ρόδο» να επιστρέψει στην τηλεόραση με νέα επεισόδια που θα κόψουν την ανάσα. Μια από τις εξελίξεις που θα καθηλώσουν και θα αποτελέσουν θέμα συζήτησης θα είναι και η πρώτη ερωτική επαφή του Πέτρου και της Ελισάβετ και μάλιστα όντας φυλακισμένοι του Βίκου.

Στα άκρα θα φτάσει ο πόλεμος και το μίσος του Θέμη και του Βίκου μετά τη δολοφονία της Αγγελικής  από τους άντρες  του Βίκου, που στόχο είχαν τον Καστρινό.

Όμως, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στον λάθος τόπο τη λάθος στιγμή και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Από εκείνη την ώρα και μετά οι δύο αιώνιοι εχθροί ορκίζονται εκδίκηση για τον χαμό της γυναίκας που και οι δύο αγάπησαν πολύ. Ο Θέμης από την πλευρά του του θα βάλει λυτούς και δεμένους να καθαρίσουν τον Βίκο με κάθε τρόπο. ενώ από από την άλλη ο Βίκος βάζει στόχο τα παιδιά του Καστρινού και αρχής γενομένης από τον Πέτρο που ούτως ή αλλιώς του τα έχει μαζεμένα.

Έτσι δίνει εντολή να μάθουν τα πάντα για εκείνον και η χρήσιμη πληροφορία που περίμενε δεν αργεί να έρθει και αποτελεί για εκείνον τον κρυμμένο άσο στο μανίκι του για να δράσει αναλόγως. Όταν του λένε πως ο μικρός είναι ερωτευμένος με τη μοναχή Ελισάβετ, αποφασίζει να φτάσει στα άκρα την κόντρα με τον Θέμη και τον γιο και απαιτεί να την απάγουν.

Το επόμενο πρωί η εξαφάνιση της Ελισάβετ προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο μοναστήρι. Η Κασσιανή υποστηρίζει πως η μοναχή το έσκασε. Η Ηγουμένη ανησυχεί ενώ μόλις το μαθαίνει ο Πέτρος ξεκινάει να πάει να τη βρει! Μόλις όμως βγαίνει απαγάγουν και εκείνον!

Όταν οι δύο τους συναντιούνται κοιτάζονται με αγωνία. Εκείνος της μιλάει για τη μητέρα του και η Ελισάβετ παραδομένη στο πάθος αφήνονται και κάνουν έρωτα. Τα όσα θα ακολουθήσουν θα ενώσουν για πάντα τις καρδιές τους!

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ