Γεύση - Ψυχαγωγία

Η γη της ελιάς: Αυτοί οδηγούν τον Αλέξη να σκοτώσει την Μυρτάλη

Όπως έχουμε δει, η Μυρτάλη είναι το άτομο που κάνει έξω φρενών τον Αλέξη, πέρα από τη μητέρα του. Η νεαρή γυναίκα δεν ήθελε να τον βλέπει ούτε «ζωγραφιστό», ενώ βεβαίως τον φοβόταν, από τη στιγμή που την είχε απαγάγει.

Είδαμε όμως ότι εν τέλει υπέκυψε στην ότι μερά με τη μέρα η ίδια θα μετατραπεί σε ένα άτομο αλαζονικό και κακότροπο. Μάλιστα δεν δίστασε να τον απαγάγει κιόλας, προκειμένου να τον πληρώσει με το… ίδιο νόμισμα.

Μετά και από αυτό το ευτράπελο, οι δυο τους συνέχισαν αυτή την οριακών καταστάσεων σχέση, θέτοντας όμως τους δικούς της όρους πλέον. Ποιοι είναι αυτή; Η Μυρτάλη δεν επιθυμεί τη δέσμευση, ούτε και τους ελέγχους. Επιθυμεί να έχει την ελευθερία της.

Ο Αλέξης ωστόσο πολύ γρήγορα θα παραβεί αυτόν τον όρο, με έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Ο Δημοσθένης και ο Κίμωνας «βάζουν φωτιά» στο συναίσθημα αυτό κι έτσι οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι θα γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

Η Μυρτάλη, εξοργισμένη θα απαγορέψει στον Αλέξη να παρακολουθεί τις κινήσεις της, με προσβλητικό, είναι αλήθεια τρόπο. Τότε θα ξυπνήσει η άγρια πλευρά του, θα την αρπάξει από το λαιμό και θα απαιτήσει καλύτερο φέρσιμο.

Η γυναίκα θα τρομοκρατηθεί, όπως και εκείνος όμως, αισθανόμενος έντονες τύψεις. Μην ξεχνάμε οτι έχει κάνει φόνο στο παρελθόν άλλωστε. Σιγά σιγά όμως ο Αλέξης θα χάσει τον αυτοέλεγχό του και η εμμονή του με τη Μυτρτάλη θα τον κάνει πιο επικίνδυνο από κάθε άλλη φορά.

Η Μυρτάλη πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από κοντά του. Σε αντίθετη περίπτωση όπως της έχει «κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου» και η Μαρίνα, θα δει τη ζωή της να τίθεται σε μεγάλο κίνδυνο…

#pgnews
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ