Γεύση - Ψυχαγωγία

ΜasterChef: Μάχη Κρητικών για την τελική εξάδα

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Δημήτρης Πολιτάκης, oι δύο Κρητικοί του MasterChef, φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και πήραν θέση πίσω από τους πάγκους προκειμένου να παλέψουν μαγειρικά για το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική εξάδα του MasterChef. Μόνο ένας θα περνούσε σε αυτήν, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής που βρίσκοντας στον εξώστη καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας, ενώ ο έτερος διαγωνιζόμενος θα έπρεπε να αποχωρήσει ακριβώς σε αυτό το σημείο.

Οι κριτές και οι παίκτες του MasterChef  καλωσόρισαν στην κουζίνα τον καταξιωμένο chef και Food Stylist του διαγωνισμού, Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος είχε ετοιμάσει δύο χορτοφαγικά πιάτα αντιγραφής υψηλών τεχνικών απαιτήσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μαγειρική μονομαχία αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για τους δυο παίκτες τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά. Άλλωστε και οι δυο ήθελαν να βρεθούν στην τελική ευθεία του μαγειρικού διαγωνισμού.

Μετά από την δοκιμή και των δύο προσπαθειών, οι τρεις κριτές του MasterChef και ο καλεσμένος τους στάθηκαν απέναντι από τους δυο αντιπάλους ώστε να ανακοινώσουν την βαθμολογία τους. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος αποφάσισαν πως ο Δημήτρης ήταν εκείνος που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ