Γεύση - Ψυχαγωγία

ΜasterChef: Έκανε το μοιραίο λάθος και αποχώρησε (BINTEO)

Ο  Χρήστος και η Βιβή ήρθαν αντιμέτωποι στο χθεσινό επεισόδιο του ΜasterChef για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Έτσι οι τρεις σεφ κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον καλεσμένο σεφ Χάρη Ζευγούλη, ο οποίος και έδειξε στους υποψήφιους προς αποχώρηση το πιάτο που θα έπρεπε να αντιγράψουν για να μην αποχωρήσουν σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία αποχώρησης, όμως, έκρυβε εκπλήξεις και αυτό το είδαμε όταν οι κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες των δυο διαγωνιζομένων χωρίς να γνωρίζουν ποιο πιάτο ανήκει σε ποιον υποψήφιο προς αποχώρηση. Όταν δοκίμασαν λοιπόν το πιάτο που ετοίμασε ο Χρήστος έμειναν, σχεδόν, με το στόμα ανοικτό.

Κι αυτό μιας και η πατάτα ήταν εντελώς άψητη κατά κοινή δήλωση όλων με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να την καταπιεί. Κάτι που αντικατοπτρίστηκε, βεβαίως και στη βαθμολογία του παίκτη του MasterChef.

Γι’ αυτό και με συνοπτικές διαδικασίες, όταν οι κριτές του MasterChef και ο καλεσμένος τους βρέθηκαν απέναντι από τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, ο Χρήστος είδε την πόρτα της εξόδου μόλις στην δεύτερη εβδομάδα του νέου κύκλου για το ριάλιτι μαγειρικής.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ