ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαρία Φαραντούρη: Έρχεται στην Κρήτη για μία και μοναδική συναυλία ανήμερα της Επετείου του Πολυτεχνείου

Την ιστορική αυτή μέρα για την Ελλάδα, της Eπετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου ως μαζική εκδήλωση αντίστασης στην στρατιωτική δικτατορία των Συνταγματαρχών το 1973, το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου διοργανώνει συναυλία με την σημαντική τραγουδίστρια με τη διεθνή απήχηση, Μαρία Φαραντούρη, σε έργα Ελλήνων συνθετών.

Η Μαρία Φαραντούρη είναι η φωνή που έχει συνδεθεί όσο καμία με τους αγώνες κατά της δικτατορίας. Προσωπική συνεργάτης τόσο του Θεοδωράκη, όσο και του Χατζιδάκι, θα παρουσιάσει στο κοινό του Ηρακλείου αποσπάσματα από το έργο Ελλήνων συνθετών, με συνοδεία στο πιάνο από τον Αρχιμουσικό και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΠΣΚΗ, Μύρωνα Μιχαηλίδη.

Φαραντούρη - Μύρων Μιχαηλίδης

Συντελεστές:

Mαρία Φαραντούρη, τραγούδι

Μύρων Μιχαηλίδης, πιάνο

Μύρων Μιχαηλίδης

Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 30€, 22€ και 15€ (γενική είσοδος) και 12€ και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) συνεχίζεται και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

  • Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00, τηλ. 2813409247)
  • Την ticketservices.gr, από εδώ.
  • Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης

Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του ΠΣΚΗ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και μόνο, με την επίδειξη του εισιτηρίου.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ