Δήμος Κισάμου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Λαϊκή Συσπείρωση Κισάμου: “Η δημοτική αρχή ακολουθεί κακό μονοπάτι, δεν λαμβάνει τα μηνύματα των καιρών”

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κισάμου χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις της μαθητικής κοινότητας του Δήμου μας, που ύστερα από το κάλεσμα της ένωσης γονέων Κισάμου και των συλλόγων γονέων, έδωσε σήμερα το παρών, διεκδικώντας, μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, τα αυτονόητα, δλδ σύγχρονα εκπαιδευτήρια και δωρεάν παιδεία. Το πρόβλημα της σχολικής στέγης στο Δήμο μας είναι ιδιαίτερα οξυμένο σε όλες τις βαθμίδες της από τους παιδικούς σταθμούς , τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια έως και την ειδική εκπαίδευση.

Το πρόβλημα  αυτό επέλεξε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της  Λαϊκής συσπείρωσης , να φέρει στο ειδικό Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 29 Φλεβάρη 2024, και ενώ κατέθεσε εμπρόθεσμα την εισήγηση του ( το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Φλεβάρη 2024 ), σήμερα, μετά τις εξελίξεις,  έλαβε μήνυμα από τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι έχει βάλει πολλά θέματα και να επιλέξει ένα μόνο.

Η δημοτική αρχή ακολουθεί κακό μονοπάτι, δεν λαμβάνει τα μηνύματα των καιρών, δεν κατάλαβε τίποτα σήμερα, δεν έχει κάνει τίποτα τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των σχολείων στο Δήμο μας, παρά μόνο τον διεκπεραιωτή του υπουργείου και της περιφέρειας , δεν έχει διεκδικήσει ούτε καν αύξηση των κονδυλίων που αντιστοιχούν στα λειτουργικά έξοδα των σχολείων και όταν υπάρχει κινητοποίηση για τα οξυμένα προβλήματα της παιδείας εφευρίσκει εχθρούς και προσπαθεί να κάμψει την απόφαση για αγώνα των μαθητών, των γονιών και των εκπαιδευτικών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κισάμου δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα σταματήσει τον αγώνα για την καλυτέρευση των συνθηκών μάθησης των παιδιών μας, ότι δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια.

Λαϊκή Συσπείρωση Κισάμου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ