ΚΡΗΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κρήτη: Υποψήφιος σύμβουλος καταγγέλλεται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού

Μια είδηση που αναμένεται να προκαλέσει αναταραχή ενόψει των επερχόμενων δημοτικών Εκλογών στο Ηράκλειο αποκάλυψε το cretalive κι έχει να κάνει με έναν υποψήφιο στις επερχόμενες εκλογές.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, ο υποψήφιος σύμβουλος αντιμετωπίζει καταγγελία για διακίνηση πορνογραφικού υλικού, μια καταγγελία που έγινε από πρώην φίλη του η οποία είδε προσωπικές της στιγμές στο διαδύκτιο!

Η καταγγέλλουσα μάλιστα υπέβαλε μήνυση κατά του 57χρόνου, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακίνησης προσωπικού υλικού προς τρίτα πρόσωπα.  Η Ασφάλεια Ηρακλείου ερευνά με τη δέουσα σοβαρότητα την καταγγελία, που έγινε την προπερασμένη εβδομάδα  και μάλιστα αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι του καταγγελλόμενου, όπου κατάσχεσαν τον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του άνδρα προκειμένου να τα ελέγξουν.

Αλλά και ο ίδιος ο εμπλεκόμενος πέρασε την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου για να δώσει εξηγήσεις, την ίδια ώρα πάντως σε κάθε τόνο είναι κατηγορηματικός πως δεν έχει καμία σχέση με τα όσα καταγγέλλονται.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ