ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Βροχές και καταιγίδες αύριο

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, αναμένονται στην Κρήτη, αύριο Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις προγνώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία νότιοι 5 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός την Δευτέρα στο Ηράκλειο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με τις προγνώσεις και στο Αρκαλοχώρι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς αναμένονται έντονη συννεφιά και θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Έντονα σύννεφα και βροχές και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αναμένεται στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Έντονη βροχόπτωση στην Βιάννο τη Δευτέρα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός αναμένεται ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Ρέθυμνο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Έντονη βροχόπτωση αναμένεται και στο Σπήλι Ρεθύμνου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά αναμένεται έντονη συννεφιά το πρωί, με διαστήματα ηλιοφάνειας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα Φαλάσαρνα προβλέπονται βροχές σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κάνδανο Χανίων προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου προβλέπονται βροχές σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Σητεία αναμένεται χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού, καθώς προβλέπεται βροχή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ