ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα έλαβαν οι εμπλεκόμενοι στο αιματηρό περιστατικό έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί

Προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα το μεσημέρι, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, ζήτησαν και έλαβαν οι τρεις νεαροί, οι οποίοι συμμετείχαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην αιματηρή συμπλοκή έξω από γνωστό μπαρ, στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου. 

Οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την υπόθεση οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, με τους δύο εξ αυτών να αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της οπλοφορίας και της συμπλοκής, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 15-20 εκατοστών.

Στο μεταξύ, παραδόθηκε χθες το μεσημέρι ο 55χρονος πατέρας του αστυνομικού, ενώ συνελήφθη ένα ακόμα μέλος της οικογένειας του 26χρονου. Ο 26χρονος τραυματίας από τη σφαίρα που δέχτηκε από τον εκτός υπηρεσίας αστυνομικό που ήταν στο σημείο, παραμένει νοσηλευόμενος και φρουρόμενος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει εξάλλου και ο 33χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων. Θυμίζουμε ότι το αιματηρό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε κλαμπ του Ρεθύμνου, όταν ομάδα 4 νεαρών από τον Μυλοπόταμο είχε διένεξη με εργαζόμενο του καταστήματος. Όταν βγήκαν τα μαχαίρια και απειλήθηκε η ζωή του του εργαζόμενου, επενέβη ο γιος του, ο οποίος είναι αστυνομικός, αλλά βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 26χρονου.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ