ΔΙΕΘΝΗ ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για την 31χρονη κοπέλα από το νησί που νοσηλεύεται μετά την τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη – Παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα

Τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στο θάνατο τον 52χρονο Νορβηγό και λίγο έλειψε να κόψουν το νήμα της ζωής και της 31χρονης Ρεθυμνιώτισσας συντρόφου του, επιχειρούν να ανασυνθέσουν οι τουρκικές αρχές στην Κωνσταντινούπολη. Το βίντεο ντοκουμέντο με την τελευταία βόλτα του ζευγαριού βοήθησε τις αρχές να ρίξουν φως στις συνθήκες της τραγωδίας.

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας που βρίσκονται στο πλευρό της στο νοσοκομείο ζουν ώρες αγωνίας περιμένοντας να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της. Μόνη ανακούφιση για τους ίδιους και τους συγγενείς της 31χρονης το γεγονός ότι πλέον δεν είναι διασωληνωμένη. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους οι τουρκικές αρχές φαίνεται το άτυχο ζευγάρι την ώρα που επιστρέφει στο διαμέρισμα που είχε ενοικιάσει στην περιοχή Πέρα στο Γαλατά. Κανένα άτομο δεν φαίνεται να μπαίνει στο διαμέρισμα είναι να προσεγγίζει την είσοδο στις ώρες που μεσολάβησαν μέχρι να αποκαλυφθεί η τραγωδία. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κανένα ίχνος παραβίασης, ενώ δεν υπάρχουν και σημάδια επίθεσης στο πτώμα του 52χρονου Νορβηγού, είτε της 31χρονης, οδήγησε τις τουρκικές αρχές να αποκλείσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που άνοιξε την πόρτα με αντικλείδι όταν ενημερώθηκε ότι κανείς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους, βρήκε το άτυχο ζευγάρι ξαπλωμένο στο κρεββάτι. Οι αρχές της Κωνσταντινούπολης εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε διαρροή αερίου ή αναθυμιάσεις από το τζάκι μέσα στο διαμέρισμα

Για τον 52χρονο Νορβηγό ήταν πολύ αργά, καθώς είχε χάσει ήδη τη ζωή του. Η 31χρονη Ρεθυμνιώτισσα, σώθηκε χάρη στην άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν η κατάσταση στην οποία βρέθηκε θα έχει επιπτώσεις στη ζωή και την υγεία της, όπως εξηγεί με αγωνία ο θείος της.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, φαίνεται ότι οι εγκαταστάσεις του σπιτιού ήταν προβληματικές, χωρίς κανείς να προειδοποιήσει το άτυχο ζευγάρι.

Οι διακοπές που ονειρεύτηκαν κατέληξαν από τη μια στιγμή στην άλλη σε μια απίστευτη τραγωδία.

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ