ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ο καιρός του Σαββάτου

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες αναμένονται αύριο, Σάββατο, 12 Νοεμβρίου στην Κρήτη, σύμφωνα με τις προγνώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, νεφελώδης αναμένεται ο καιρός στα Χανιά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του Σαββάτου, με διαστήματα ηλιοφάνειας από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Έντονη συννεφιά θα επικρατεί και στα Φαλάσαρνα το Σάββατο, με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 2 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ηράκλειο το Σάββατο αναμένεται έντονες νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ασθενείς, ενώ το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Έντονη συννεφιά αναμένεται στο Αρκαλοχώρι το πρωί, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας ο ουρανός θα καθαρίσει. Το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι καιρικές συνθήκες και στα νοτιότερα τμήματα του νομού δε θα παρουσιάσουν μεταβολή και πιο συγκεκριμένα, στις Μοίρες Ηρακλείου, αναμένεται έντονη συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο υδράργυρος δε θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος αναμένεται ο καιρός και στο Ρέθυμνο το Σάββατο, καθώς προβλέπεται έντονη συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Το πρωί θα επικρατεί άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στο Σπήλι Ρεθύμνου αναμένεται αραιή συννεφιά μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο τα σύννεφα θα πυκνώσουν το απόγευμα. Θα επικρατεί άπνοια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, οι καιρικές συνθήκες αναμένονται – σύμφωνα με τις προγνώσεις – να είναι ίδιες με την υπόλοιπη Κρήτη. Έντονη συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας θα επικρατεί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας του Σαββάτου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Σητεία αναμένεται νεφελώδης ο καιρός το Σάββατο, με διαστήματα ηλιοφάνειας μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ