ΚΡΗΤΗ

Kρήτη: Ο καιρός της Δευτέρας 27 Ιουνίου

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Κρήτη, αύριο Δευτέρα, 27 Ιουνίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στις ανατολικές Κυκλάδες βαθμιαία από το μεσημέρι τοπικά έως 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα:

Αίθριος καιρός στα Χανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια αναμένεται στο Ηράκλειο. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αρκαλοχώρι προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται στα Σφακιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα Ανώγεια προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται και στον Άγιο Νικόλαο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες και στην Ιεράπετρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ