ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες και σποραδικές βροχές αύριο

Άστατος προβλέπεται και αύριο Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, ο καιρός στην Κρήτη, καθώς αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά τμήματα κυρίως του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ, με εξασθένηση τις βραδινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο προβλέπεται έντονη συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες νεφώσεις αναμένονται και στο Αρκαλοχώρι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με διαστήματα ωστόσο ηλιοφάνειας. Μέγιστη θερμοκρασία 12 βαθμοί Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο αύριο Σάββατο, αναμένεται έντονη συννεφιά, με πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν 5 Μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Έντονη συννεφιά στο Σπήλι Ρεθύμνου, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ. Το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ αναμένεται αυξημένη υγρασία τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με τις προγνώσεις.

Νεφελώδης αναμένεται ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στα Χανιά, με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος αναμένεται ο καιρός και στα Φαλάσαρνα, καθώς θα επικρατεί αύριο Σάββατο συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο αύριο Σάββατο αναμένονται αρκετά σύννεφα το πρωί, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Σητεία οι καιρικές συνθήκες, αναμένονται καλές, καθώς θα επικρατήσει αραιή συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 Μποφόρ. Το θερμόμετρο θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ