ΚΡΗΤΗ

Kρήτη: Έσβησε ο 13χρονος Δημήτρης – Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του πατέρα του

Για την «γειτονιά των αγγέλων»  έφυγε ο 13χρονος Δημήτρης Τσαφαντάκης, που το προηγούμενο χρονικό διάστημα, νοσηλευόταν στην Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και είχε μεγάλη ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια.

Πλήθος κόσμου, μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια του αγοριού, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της οικογένειας, σπεύδοντας να βοηθήσει το γενναίο αγόρι, το οποίο τελικά έσβησε βυθίζοντας μια για πάντα την οικογένεια του και όλους όσοι το γνώριζαν σε βαθύ πένθος και ανείπωτο πόνο.

Την είδηση του θανάτου, επιβεβαίωσε στο neakriti.gr και ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανιουργιάκης ενώ συγκινητικό και το μήνυμα του πατέρα του 13χρονου, Νίκου Τσαφαντάκη που αναφέρεται στον αγώνα του παιδιού του που είχε τελικά άδοξο τέλος, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει και τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της οικογένειας όλο αυτό το διάστημα

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρης θα το πουν αύριο στις 11.00 το πρωί, οπότε και θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία  στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονα Δούλι Μονοφατσίου.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα του πατέρα:

Δυστυχώς, η πορεία μας είχε άδοξο τέλος. Ο μικρός μας Δημήτρης κατέληξε. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια του όλον αυτόν τον καιρό. Το αίμα και τα αιμοπετάλια που δόθηκαν για τον μικρό μας βρίσκονται στο Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ και θα διατεθούν για όποιον τά έχει ανάγκη.”

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ