ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Δυναμικό συλλαλητήριο και συνάντηση με τον πρωθυπουργό αποφάσισαν οι αγρότες

Ο κύβος ερρίφθη από τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Κρήτης μετά τις άκαρπες και χωρίς ικανοποίηση των αιτημάτων τους από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τον ΟΠΕΚΕΠΕ τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα.

Στην παγκρήτια σύσκεψη που πραγαμτοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στην ΕΑΣΗ παρουσία βουλευτών και αυτοδιοκητικών απ όλο το νησί και οργάνωσε η συντονιστική επιτροπή αγώνα αποφασίστηκε δυναμική απάντηση για τη μη ικανοποίηση όλων των ζητημάτων που είχαν θέσει σε κυβέρνηση και ΟΠΕΚΕΠΕ.

Από τη σύσκεψη στην ΕΑΣΗ

Από τη σύσκεψη στην ΕΑΣΗ

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr o αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ και μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα Μύρωνας Χιλετζάκης αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση των αγροτών στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 11 το πρωί.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία προς την Αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης και θα επιδοθει ψήφισμα στην κ.Κοζυράκη.Ακολούθως θα μεταβούν στην Περιφέρεια Κρήτης όπου θα επιδόσουν το ιδιο ψήφισμα και τον κ.Σταύρο Αρναουτάκη.

Οι συγκεντρωμένοι θα μεταβούν αμέσως μετά στο υποκατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ στο οποίο θα πραγματοποιήσουν κατάληψη.

Επίσης αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτακη τον οποίο θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία αποτελούμενη από 3 βουλευτές, 3 εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και 3 εκπροσώπους των αγροτοκτηνοτρόφων για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Από τη σύσκεψη στην ΕΑΣΗ
ΠΗΓΗ: ekriti.gr
#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ