Δήμος Πλατανιά ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κολυμπάρι: Πόσα δείγματα των rapid tests βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό

Για μια ακόμα φορά κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Πλατανιά πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) στο Σταυροδρόμι, της ΔΕ Κολυμπαρίου του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., ελήφθησαν 192 δείγματα, από  τα οποία  ανιχνεύθηκαν 3  θετικά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης, δήλωσε ότι “ο Δήμος  Πλατανιά πραγματοποίησε rapid test σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες σε μια προσπάθεια πρόληψης της εξάπλωσης του ιού, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του στην Κοινότητα. Ευχαριστούμε θερμά τα κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., και τους συνεργαζόμενους φορείς για την υλοποίηση των ελέγχων”.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, μετά το πέρας των ελέγχων, ανέφερε ότι “ο Δήμος Πλατανιά θα εξακολουθήσει να αναλαμβάνει κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία για την ασφάλεια των πολιτών. Πρέπει όμως όλοι μας να δείχνουμε μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα , να τηρούμε αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, ώστε σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα” .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ