Γεύση - Ψυχαγωγία ΚΡΗΤΗ

Κλέλια Ρένεση: Το ατύχημα στην Κρήτη και η δημόσια καταγγελία

Η Κλέλια Ρένεση κάνει διακοπές στη Γαύδο και αποκάλυψε πως είχε σήμερα ένα ατύχημα, όταν έπεσε μαγειρικό λάδι στο πόδι της και κάηκε, με συνέπεια να πρέπει να μεταβεί στο ιατρικό κέντρο. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως βρήκε τον γιατρό του νησιού, δεν μπορούσαν να μπουν μέσα στο ιατρείο, καθώς δεν είχαν… κλειδί.

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι. Έχω έρθει στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει. Το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει σε άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας παράγοντας να τους εξυπηρετήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που έχει το άλλο κλειδί. Δεν μπορούν να βγάλουν ένα αντικλείδι!

Επίσης μου λέει ο γιατρός, δεν υπάρχει καθαριότητα. Δεν υπάρχει καθαρίστρια. Δε φτάνει που είναι εδώ και τραβάνε αυτά που τραβάνε. Πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους», τόνισε.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ