Δήμος Πλατανιά ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κίσαμος: Υποψήφιος δήμαρχος για 3η φορά ο Θεόδωρος Σταθάκης

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κισάμου, τέως δήμαρχος Κισάμου, Θεόδωρος Σταθάκης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες

Στις αρχές της περασμένης άνοιξης, θέλοντας να συμβάλλω σε μία ενωτική διαδικασία ενεργοποίησης όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας, που αγαπούν την Κίσαμο και νοιάζονται πραγματικά για την πορεία της, ανακοίνωσα με παρρησία την πρόθεσή μου να μην είμαι εκ των προτέρων υποψήφιος δήμαρχος Κισάμου, αλλά να συμμετέχω κι εγώ, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στη δημιουργία ενός ευρέως προοδευτικού ψηφοδελτίου, που θα έχει ως πρωταρχικό στόχο την ουσιαστική αναπτυξιακή επανεκκίνηση του Δήμου μας.

Επανεκκίνηση που είναι άκρως αναγκαία για να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα και, τελικά, την οπισθοδρόμηση που μας έχει οδηγήσει η σημερινή δημοτική Αρχή, η οποία πορεύεται χωρίς διεκδικητικό πλαίσιο, χωρίς σχέδιο για την επόμενη μέρα, με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου και της «κλειστής του ομάδας διοίκησης».

Για την πρωτοβουλία αυτή προχώρησα σε δημόσιες ανοικτές συναντήσεις και σε πάρα πολλές προσωπικές επαφές. Η πρόθεση δική μου και της ομάδας της μείζονος αντιπολίτευσης ξεκάθαρη: συμμετοχή με ανιδιοτελή κριτήρια, με αγάπη και μεράκι, για μετρήσιμο έργο και κοινωνική προσφορά.

Θέλω να ευχαριστήσω εγκάρδια όλες και όλους για την αγάπη και την εκτίμηση που εξέφρασαν στο πρόσωπό μου και για τη διαρκή παρότρυνση να τεθώ ξανά επικεφαλής αυτού του ενωτικού ψηφοδελτίου, με πρόσωπα που, όλοι μαζί, μπορούμε να χαράξουμε μια νέα αναπτυξιακή ρότα στον Δήμο Κισάμου. Η αγωνία μου για τον κοινό μας τόπο και τους ανθρώπους του, όλες και όλους εμάς, η καθοριστική ενεργοποίηση συνδημοτών μας και η ανάγκη να προχωρήσουμε, με σχέδιο και σκληρή ομαδική δουλειά, για μία Κίσσαμο ισχυρή, για μία Κίσαμο πρωταγωνίστρια των εξελίξεων, με οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχθώ τη μέγιστη αυτή τιμητική πρόταση και να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Κισάμου. Προχωράμε μπροστά, δυναμικά, αποφασιστικά, όλοι μαζί. ΜΑΖΙ, για την Κίσαμο!»ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ