Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Kίσαμος: Τρεις παραστάσεις ακόμα για τον “Εραστή”

Συνεχίζονται οι παραστάσεις για τον “ΕΡΑΣΤΗ” του Χάρολντ Πίντερ -η 10η παραγωγή του ερασιτεχνικού θεατρικού σχήματος Κισάμου “Πρόβα 4ώρου”- που ανεβάζει η ομάδα.

Απομένουν άλλες 3 παραστάσεις, στις 5, 8 και 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 9.15 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου (με πληρότητα 50%).

Διάρκεια παράστασης 1:05΄

Οι συντελεστές
Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Τριανταφύλλου και τους ρόλους υποδύονται οι: Μανώλης Πλουμίδης, Πόπη Χοχλάκη και Σπύρος Παππάς
Τα σκηνικά είναι του Θοδωρή Παρασκάκη, ενώ η επιμέλεια των φωτισμών είναι του Νίκου Μιχελιδάκη και το Μακιγιάζ της Μαρίας Μουντάκη.
Τιμή εισιτηρίου 8€ και 5€ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους. Τα έσοδα θα διατεθούν για την συντήρηση της βιβλιοθήκης του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου.  Σας περιμένουμε!

Σημείωση: Σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, η είσοδος των θεατών θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
Για θεατές άνω των 18 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.
Για εφήβους από 13 έως 17 ετών, εναλλακτικά, απαιτείται η δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου.
Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ