Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: To όνομα του συνδυασμού του παρουσίασε ο Αντώνης Παρτσαλάκης

To όνομα του συνδυασμού, με επικεφαλής τον Αντώνη Παρτσαλάκη, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση την Πέμπτη 25 Μαΐου στον Πλάτανο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την περιοχή, ενώ ο κ. Παρτσαλάκης παρουσίασε πλάνα που αφορούν την ύδρευση και άρδευση της περιοχής, καθώς και τα επόμενα βήματα έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
“Με μεγάλη χαρά και ανταπόκριση των πολιτών της Κισάμου στο κάλεσμά μου για ανοιχτή συζήτηση, ανακοίνωσα το βράδυ της Πέμπτης στο χωριό Πλάτανος, τον τίτλο του συνδυασμού, στον οποίο είμαι επικεφαλής για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Κίσαμος ενωμένοι πολίτες», είναι το όνομα που αποφασίστηκε μετά από συζήτηση με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν τον συνδυασμό, ο οποίος θα εργαστεί σκληρά, με στόχο μια Κίσαμο φιλόξενη και φιλική προς όλες τις ηλικίες και τις κοινωνικές ομάδες”, αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου που υπογράφει ο κ. Παρτσαλάκης.
Και συνεχίζει: “Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή του Πλατάνου, όπως η ύδρευση και η άρδευση, ενώ δεσμεύτηκα ότι σε περίπτωση εκλογής μου ως δήμαρχος Κισάμου, θα προχωρήσω σε άμεση ανάπλαση των Φαλασάρνων και επέκταση του βιολογικού ως εκεί. Κατά τη συζήτηση, πολίτης του Πλατάνου αιτήθηκε το 20% από τα έσοδα της διάσημης παραλίας, να δίνονται ανταποδοτικά στην περιοχή, κάτι που επίσης δεσμεύτηκα να υλοποιήσω, καθώς αναγνωρίζω τις ανάγκες που ολοένα και αυξάνονται.
Τέλος, έκανα γνωστό ότι σε περίπτωση εκλογής του συνδυασμού μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ήδη υπάρχει, η διαχείριση των διάσημων παραλιών της Κισάμου, θα πραγματοποιείται μόνο με ηλεκτρονικές πληρωμές, ώστε να υπάρχει διαφάνεια και πλήρης έλεγχος”.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ