Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Την Δευτέρα 22 Ιουνίου η Γ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κισάμου

Η Ένωση Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κισάμου προγραμματίζει για την Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολυκέντρο με την ευγενική φιλοξενία της Ι.Μ.Κ.Σ, έκτακτη γενική συνέλευση προκειμένου να επιληφθεί των τρεχόντων σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τον τουρισμό.

Ορίζουμε την ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα έτσι ώστε να έχουμε μία σύντομη ενημέρωση για εσωτερικά θέματα. Στις 7:30 μ.μ. θα ακολουθήσει ενημερωτική συνάντηση σε σχέση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε συνεργασία με το Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου και τον Δήμο Κισάμου.

Στη συνάντηση θα παρευρεθεί ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Χανίων κ. Δημήτρης Νικολακάκης, καθώς και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Κώτσογλου.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα τελευταία νέα και δράσεις στον Τομέα του Τουρισμού και θα απαντηθούν τυχόν ερωτήματα που υπάρχουν.

Θεωρούμε ότι η χρονική στιγμή για μία τέτοια συνάντηση είναι κατάλληλη, καθώς είμαστε λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, έχουν τρέξει δύο κύκλοι σεμιναρίων και υπάρχει περιθώριο για ένταξη στους επόμενους κύκλους. Ως εκ τούτου θα έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε απευθείας ερωτήματα στους αρμόδιους φορείς ελέγχου, ως προς τα θέματα που μας απασχολούν.