Δήμος Κισάμου

Kίσαμος: Τα μέτρα του Ανουσάκειου Ιδρύματος κατά του κορωνοϊού

Από την διοίκηση του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου γίνονται γνωστά τα παρακάτω:

“Αγαπητοί επισκέπτες, κατόπιν οδηγιών  από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας,  Περιφέρειας Κρήτης και λόγω της συνεχιζόμενης ανησυχίας για την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού και αναλαμβάνοντας ο καθένας μας την ευθύνη του απέναντι στα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και στους εργαζόμενους το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο και το Κέντρο Αποθεραπείας  & Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας “Ο Άγιος Σπυρίδων”, προβαίνει στις παρακάτω ενέργειες μέχρι νεοτέρων οδηγιών :

  1. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε οποιονδήποτε πάσχει από λοιμώδες εμπύρετο νόσημα του ανωτέρου αναπνευστικού (πυρετό, δεκατική πυρετική κίνηση, βήχα, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή), καθώς και σε μικρά παιδιά.
  2. Απαγορεύεται η επίσκεψη στους ενοίκους, εκτός εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης με χορήγηση ειδικής κάρτας εισόδου ενός συνοδού από την προϊσταμένη.
  3. Σε οποιαδήποτε επαφή συνιστάται να αποφεύγονται οι χειραψίες και να εφαρμόζεται καλό πλύσιμο των χεριών.
  4. Χρήση μάσκας που θα φέρουν οι ίδιοι οι συνοδοί .
  5. Ενημερώστε την προϊσταμένη ή τη διοίκηση για οποιαδήποτε επαφή σας με ύποπτο κρούσμα ή ταξίδι σας σε χώρα υψηλού κινδύνου.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αυτούς που τώρα μας χρειάζονται ακόμα περισσότερο.

Ο Διοικητικός Διευθυντής του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου

Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιος Αρετάκης”