ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Τα αυτονόητα «βαφτίζονται» έργα και κάποια «ξεχασμένα» εκτελούνται εν μέσω τουριστικής περιόδου

Ακριβώς τέσσερις μήνες μας χωρίζουν από τις Δημοτικές εκλογές και ανά τη χώρα όλες οι δημοτικές αρχές ανεβάζουν στροφές για να πείσουν τους δημότες τους ότι αξίζουν την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους για τα επόμενα πέντε χρόνια. Φυσιολογικό θα μου πείτε, έτσι δεν γίνεται εδώ και χρόνια; Ναι, θα σας απαντήσω, με την διαφορά ότι προσωπικά θεωρώ ότι οι δημοτικές αρχές πρέπει να κρίνονται για όλη τη θητεία τους και όχι για το τελευταίο -προεκλογικό- τετράμηνο.

Το… έργο στα Καλουδιανά

Υπάρχουν λοιπόν δύο κατηγορίες δημοτικών αρχών. Εκείνες που δουλεύουν μεθοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους και όταν αυτή βρίσκεται προς το τέλος της, απλώς δρέπουν τους καρπούς της τετραετούς δουλειάς τους. Και υπάρχουν κι εκείνες που πάντα βρίσκουν μια δικαιολογία για την αναποτελεσματικότητά τους και στο τέλος τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Την μια επικαλούνται την οικονομική κρίση, την άλλη τον πανδημία και στο τέλος τα βάζουν με τους δημότες που δεν λένε να αντιληφθούν το μέγεθος του «έργου» τους. Κι ας ψάχνουν απεγνωσμένα οι δημότες να βρουν ένα έργο που έγινε τα τελευταία χρόνια.

Η…. βομβαρδισμένη Ηρώων Πολυτεχνείου

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει -δυστυχώς- και η δημοτική αρχή Κισάμου. Ψάχνουν οι δημότες να βρουν ένα αναπτυξιακό έργο στην περιοχή και δεν βρίσκουν. Το μόνο που ακούνε είναι υποσχέσεις τι ΘΑ γίνει τα επόμενα χρόνια, αν οι δημότες τους εμπιστευθούν και πάλι, άσχετα αν η δημοτική αρχή είχε πολλές ευκαιρίες ΝΑ είχε κάνει, ή έστω ξεκινήσει, αυτά τα έργα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ)ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ