Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Συνεδρίαση της 5μελους επιτροπής για τα αδέσποτα

Έγινε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της 5μελους επιτροπής για τα αδέσποτα του Δήμου Κισάμου μετά την περιπέτεια του κορωνοιού.

Στην συνεδρίαση της επιτροπής που ήταν σύσσωμη παρευρέθηκαν και δύο μέλη της ομάδας εθελοντών Κισάμου.

Ο Δήμος Κισάμου είναι ένας από τους Δήμους εκείνους στη χώρα ,που έχουν συνεχή ροή τροφής για την σίτιση των αδέσποτων σκύλων και γατών , συνεχή ροή στείρωσης , εμβολιασμού , τσιπαρίσματος κλπ.Και φυσικά σεβόμενος τα ζώα έχει αποφασίσει την μη δημιουργία κυνοκομειου

Χάρη στον Δήμαρχο κ. Γ. Mυλωνάκη και ιδίως τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Κελαϊδή -από τους λίγους Αντιδημάρχους στη χώρα που επιδεικνύουν πραγματικό πολιτισμό για τα ζώα- υπάρχει μια πολύ καλή σχέση και συνεργασία ισότιμη μεταξύ Δήμου, Κτηνιάτρων και Φιλόζωων.

Σήμερα συζητήθηκαν ποικίλα θέματα που αφορούν το πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων και έπεσαν ιδέες για κοινές εκδηλώσεις.

Μπράβο σε όλους, μπράβο και στα παιδιά της ομάδας Φιλόζωων Κισάμου για την βοήθεια που προσφέρουν στα αδέσποτα του Δήμου. Μακρύς ο δρόμος αλλά σε σωστή κατεύθυνση
Αν δε η Αστυνομία ξεκινήσει συστηματικούς ελέγχους για την ευζωία και την μη εγκατάλειψη των ζώων πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ