Δήμος Κισάμου

Kίσαμος: “Θολή” η ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των τεστ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες ο ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, με τον πρώτο να ζητάει ενημέρωση όσον αφορά τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν την Τρίτη και την Τετάρτη στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.

Μάλιστα, ο Δήμος Κισάμου εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, επισημαίνοντας: “Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Γιώργου Μυλωνάκη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, μας ενημέρωσε ότι τα έως τώρα αποτελέσματα των τεστ, του μεγαλύτερου αριθμού των δειγμάτων που πάρθηκαν στις 3 & 4/11, από τους μαθητές που φοιτούν στα σχολεία μας, είναι αρνητικά. Για οτιδήποτε νεότερο έχουμε, θα σας ενημερώσουμε άμεσα”.

Η ανακοίνωση κάθε άλλο παρά καθησύχασε τους πολίτες, καθώς μπορεί να αναφέρει ότι δεν βρέθηκε θετικό κρούσμα, ωστόσο διευκρινίζει ότι δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα για όλα τα τεστ. Διερωτώνται λοιπόν, σε πόσα από τα περίπου 140 τεστ δεν έχουν βγει ακόμη τα αποτελέσματα και πότε θα γίνει αυτό; Το ασαφές “τα έως τώρα αποτελέσματα των τεστ, του μεγαλύτερου αριθμού των δειγμάτων που πάρθηκαν στις 3 & 4/11, από τους μαθητές που φοιτούν στα σχολεία μας, είναι αρνητικά”, δεν καθησυχάζει κανέναν, αφού μπορεί π.χ. να απομένουν τα αποτελέσματα από 40 τεστ. εκ των οποίων κάποια να είναι θετικά. Σε αναμονή λοιπόν, των αποτελεσμάτων όλων των τεστ και την ελπίδα η ανακοίνωση αυτή να γίνει σύντομα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ