Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: “Πέφτουν” οι υπογραφές και παίρνει το δρόμο της η μεγάλη επένδυση του Sand/ Ikos

Μπορεί η πανδημία να άλλαξε προσωρινά τα σχέδια του Ομίλου Sani /Ikos, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ο μεγάλος ξενοδοχειακός Όμιλος “τρέχει” τα νέα επενδυτικά του σχέδια και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς διεθνώς.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Καθημερινής ο Όμιλος Sani/ Ikos προχώρησε στην εξαγορά ξενοδοχειακής μονάδας στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Συγκεκριμένα, απέκτησε έτσι τον έλεγχο του Blau Porto Petro που θα μετονομαστεί σε Ikos Porto Petro σε μια επένδυση που, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών για την αναβάθμισή του, έχει προϋπολογισμό 110 εκατομμύρια.

Ο όμιλος Sani/Ikos, που τελεί υπό τη διαχείριση των αδελφών Ανδρέα και Σταύρου Ανδρεάδη και του Mathieu Guillemin, έχει σήμερα σε λειτουργία ή σε διαδικασία ανακαίνισης για λειτουργία τα αμέσως επόμενα χρόνια 14 ξενοδοχειακές μονάδες. Εως το 2025 σκοπεύει να λειτουργεί άλλα τέσσερα ξενοδοχεία. Το ένα είναι το Ikos Porto Petro στη Μαγιόρκα, που αγόρασε τώρα και αναμένεται να λειτουργήσει ανακαινισμένο το 2023, ένα στο Αλγκάρβε στην Πορτογαλία, ένα δεύτερο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα στην περιοχή της Δασιάς και το άλλο στην Κίσαμο.

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ