Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Οι “Νυχτωδίες” ζωντάνεψαν τα στενάκια της πόλης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προβολής Κισάμου “Η Γραμπούσα” σας παρουσιάζει την πρώτη Νυκτωδία για το 2019. Πρόκειται για μια δράση του Συλλόγου που ξεφεύγει από την κλασική, στατική μορφή εκδηλώσεων, που δίνει έμφαση στην αλληλεπίδραση συμμετεχόντων και ακροατών.
Μέσα από τη χαρά του τραγουδιού συμμετέχουμε σε μια βιωματική εμπειρία που μας κάνει να δούμε τα στενάκια της πόλης μας με άλλο μάτι, να τα γνωρίσουμε ενδεχομένως, δημιουργώντας μια αίσθηση ανεπανάληπτη , χάρη στην αμεσότητα και αυθεντικότητά της. Μας προκαλεί να ζήσουμε μια εμπειρία χωρίς τη βοήθεια του ηλεκτρισμού αναπολώντας ένα ρυθμό ζωής ξεχασμένο, φέρνοντάς μας πιο κοντά. Ο σκοπός μας  μπορεί να περιγραφεί πιο εύστοχα μέσα από τα λόγια του Ρίτσου “γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ`τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο”.

Ευχαριστούμε τη Παραδοσιακή Χορωδία του ωδείου της Ι.Μ.Κ.Σ. και  τον χοράρχη Γιώργο Χαχλάκη, τον μουσικό Χριστόφορο Χριστοφοράκη και όλους όσους συμμετείχαν.


Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε για την ευγενική τους χορηγία τις επιχειρήσεις Γιώργος Αννουσάκης (Σουπερ μαρκετ), μικροζυθοποιεία ΛΥΡΑ Χάρη Μαραγκουδάκη,  Σημαντηράκης (ζαχαροπλαστείο), ΒΓ Πατεράκης (κρεοπωλείο – ιχθυοπωλείο) και το ψητοπωλείο Πέτρα Στέφανου Καπή.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ