Δήμος Κισάμου

Δημήτρης Φραγκάκης: “Η Κίσαμος μπορεί να πρωταγωνιστήσει ως μοχλός ανάπτυξης του Ν. Χανίων” (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του Δημήτρη Φραγκάκη στην Κίσσαμο η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, 28 και 29 Ιουνίου.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε πολλές τοπικές επιχειρήσεις μεταξύ αυτών εταιρεία κατασκευής επίπλων, τυροκομεία, επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων μελιού, αναψυκτικών, μπύρας, ελαιολάδου αλλά και βιοτεχνία υπόδησης.

Επισκέφθηκε επίσης πρότυπες αγροτικές καλλιέργειες στις Λουσακιές οι οποίες πρόσφατα βραβεύθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταξύ άλλων περιοχών της Κισάμου, επισκέφθηκε το Βουλγάρω, τα Τοπόλια, την Γραμβούσα ενώ επισκέφθηκε και το κέντρο της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες και επιχειρηματίες.


Η Κίσαμος διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να πρωταγωνιστήσει ως μοχλός ανάπτυξης του νομού Χανίων. Έχει εξαιρετικά δυναμικές επιχειρήσεις, ανθρώπους με μεράκι που παρά τις δυσκολίες παράγουν εξαιρετικά προϊόντα πολλά από τα οποία είναι εξαγώγιμα αλλά και ένα σημαντικό απόθεμα φυσικού περιβάλλοντος το οποίο πρέπει με κάθε τρόπο να προστατευθεί και να αξιοποιηθεί. Η ενίσχυση των υποδομών της περιοχής αλλά και η παροχή κινήτρων (φορολογικών, αδειοδοτικών και άλλων) στις επιχειρήσεις προκειμένου να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν και να καταστούν πιο ανταγωνιστικές, είναι μερικές από τις προϋποθέσεις προκειμένου να πρωταγωνιστήσει η περιοχή τα επόμενα χρόνια και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την δυναμική της.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ