Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κίσαμος: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμπούσας ευχαριστεί…

Στον απόηχο της καθιερωμένης ετήσιας Κεντρικής Εκδήλωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμπούσας, δε θα μπορούσαμε παρά να εκφράσουμε και δημόσια την χαρά μας, για την επιτυχία της συγκεκριμένης βραδιάς .

Μιας βραδιάς αφιερωμένης για ακόμα μια χρονιά, σε όλα αυτά που εμείς οραματιζόμαστε και εσείς, μας βοηθάτε να τα κάνουμε πράξη.

Με μεγάλη χαρά, παρουσιάσαμε την ολοκλήρωση του  έργου για το οποίο είχαμε δεσμευτεί στην προηγούμενη Κεντρική Εκδήλωση του Συλλόγου μας, που ήταν  η δημιουργία μιας πρότυπης, πλήρως εξοπλισμένης Σχολικής  Βιβλιοθήκης, στο Δημοτικό Σχολείο Γραμβούσας.

Οραματιστήκαμε , Δεσμευτήκαμε και εντέλει ολοκληρώσαμε την παράδοση της βιβλιοθήκης στα παιδιά αλλά και τους δασκάλους του Δημοτικού σχολείου Γραμβούσας. Μιας βιβλιοθήκης απαραίτητης στο να μάθουν τα παιδιά μας να ερευνούν για να διευρύνουν  τις γνώσεις τους!

Επιπλέον με μεγάλη χαρά παρουσιάσαμε την επίτευξη της  κατάθεσης Τεχνικής Μελέτης ύψους 275.000€ για τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου του Ειδικού Σχολείου Κισάμου. Ενός σχολείου, που αγγίζει την καρδιά κάθε συντοπίτη μας και όχι μόνο.

Η αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των δομών του Εεεεκ είναι επιβεβλημένη, καθώς οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά μαθητές, εκπαιδευτικοί, αλλά και οι γονείς των παιδιών, δεν αφήνουν περιθώρια αναβολών. Σε αυτή την προσπάθεια, δεν είμαστε μόνοι.

Συνεργάτες, συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι, ήταν δίπλα μας,  για να τιμήσουν και να ενδυναμώσουν τον αγώνα του Συλλόγου μας.

Ξεκινώντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια, το Δήμο Κισάμου , τη Μονομετοχική Δήμου Κισάμου & την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κισάμου τόσο για την υποστήριξη & τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, όσο  και για τη συνολική στήριξη τους στην υλοποίηση των στόχων-έργων  του Συλλόγου.

Η στήριξη του Δήμου μας σε έργα τόσο μεγάλης σημασίας, είναι καθοριστική για την έκβαση τους.

Ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης Γεώργιος, στην ομιλία του, εξέφρασε τη δέσμευση τόσο τη δική του, όσο και του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη, ότι ο προαύλιος  χώρος  του ΕΕΕΕΚ θα ολοκληρωθεί, για να προσφέρουμε  στα παιδιά μας, τις δομές που πραγματικά τους αξίζουν.

Επιπλέον ευχαριστούμε εγκάρδια την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Μαλανδράκη Σοφία, που με την ομιλία της, μας γέμισε συναισθήματα για ακόμα μια χρονιά και μας έδωσε κίνητρο να συνεχίσουμε, με μοναδικό σκοπό, την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων.

Δε μπορούμε να παραλείψουμε  να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια χρονιά  τους χορηγούς & δωροθέτες  της εκδήλωσης, που  με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, στηρίζουν σταθερά το έργο μας.

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς:

Παντοπωλείο “Περί Ορέξεως” Σκαράκη Εμμανουήλ, για την προσφορά των λαχανικών & φρούτων της εκδήλωσης.

Σημανδηράκης Κρητικά Εδέσματα, για την προσφορά στα ξεροτήγανα καλωσορίσματος

Γεωργακάκη Κυριακή & Γεωργακάκη Αργυρώ, για την προσφορά στα ξεροτήγανα καλωσορίσματος

Εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες & Sadentrepese Blogspot-Χορηγοί Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε τους Δωροθέτες:

Κατάστημα Γερμανός-Γλαρίτη Δήμητρα

Interamerican-Ασφαλιστικός Σύμβουλος Ριζάκης Σάκης

Οινομαγειρίον Γραμβούσα-Δεικτάκης Παναγιώτης

Ταβέρνα Ερωφίλη-Βαρουχάκη Ερωφίλη

Φαρμακείο- Ξηρουχάκης Αντώνης

Γενικό Οικογενειακό Ιατρείο- Μιχελιουδάκη Ζαμπία

Αγροτικός Συνεταιρισμός Γραμβούσας

Συνεταιρισμός Επιπλοποιών Χανίων

Σταματάκης Νίκος-Παραγωγός

Κουτσαυτάκης Φαίδων-Παραγωγός

Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά, το Χορευτικό Σύλλογο “Η Κίσαμος” της Άλκηστης Ξηρουχάκη που πλαισίωσε  την εκδήλωση με περήφανους Κρητικούς  χορούς, καθώς και τους Αναστάση Μπούχλη & Αντώνη Κουράκη με το συγκρότημα τους για τα υπέροχα Κρητικά ακούσματα.

 

Ο Σύλλογος μας, ήταν και παραμένει πάντα πιστός στις αρχές & τις αξίες του, ως φορέας πολιτισμού.

Κρατώντας πάντα  το ανθρώπινο πρόσωπο του, με αγάπη, είναι δίπλα, στηρίζει, υποστηρίζει και μάχεται για το καλό  του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε γιατί μας ανταποδίδετε αυτή την αγάπη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η συμμετοχή σας στην Κεντρική εκδήλωση του Συλλόγου μας, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Οι μεγαλύτερες λοιπόν ευχαριστίες μας, ανήκουν σε όλους εσάς, που είστε εκεί, στηρίζετε & ενδυναμώνετε την προσπάθεια μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα να βρεθούμε ξανά σύντομα, τόσο για να γιορτάσουμε την ολοκλήρωση των εν εξελίξει έργων, όσο και για να ΣΥΝαγωνιστούμε  για το επόμενο έργο ανάπτυξης της Γραμβούσας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ….ΠΡΑΞΗ!!!

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ.

ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΟΥΡΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ –  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ –  ΤΑΜΕΙΑΣ

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ –  ΜΕΛΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΜΕΛΟΣ

ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ –  ΜΕΛΟΣ

ΒΑΡΟΥΧΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΕΛΟΣ

ΜΑΡΤΣΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ – ΜΕΛΟΣ

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ