Δήμος Κισάμου

Kίσαμος: Ο Περικλής Χηνόπουλος υποψήφιος στις εκλογές Νέου Εμπορικού Συλλόγου

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισες,

Eίμαι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Κίσαμο,με τις Κρητικές Ημερήσιες Κρουαζιέρες και 3 ξενοδοχεία το ένα εκ των οποίων στην Κίσαμο, ενώ διετέλεσα επίσης Πρόεδρος των Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίσαμε μεγάλες προκλήσεις, αλλά η μεγαλύτερη πρόσκληση είναι η σημερινή πραγματικότητα, που η υγειονομική και οικονομική κρίση μας φέρνουν σε καταστάσεις ανασφάλειας, άγχους,  απαισιοδοξίας και οικονομικού μαρασμού.

Σε αυτή τη δυσάρεστη συγκυρία, πιστεύω ότι έφτασε πλέον η στιγμή να αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για το Κισαμίτικο Επιχειρηματικό περιβάλλον. Όλοι έχουμε τολμήσει να δραστηριοποιηθούμε επιχειρηματικά, είμαστε μαθημένοι σε αγώνες, και έχουμε ήδη ξεπεράσει άπειρες δυσκολίες. Με ένωση των δυνάμεων μας, δύναμη και δημιουργικότητα θα ξεπεράσουμε κι αυτή.

Θέτω την υποψηφιότητα μου για το Δ.Σ. διότι πιστεύω ακράδαντα στηνσυλλογικότητα και σας καλώ να με τιμήσετε με τη ψήφο σας στις εκλογές του Συλλόγου για να παλέψουμε μαζί με δυναμισμό και ομαδικότητα για το κοινό καλό της επιχειρηματικότητας και της πόλης μας.

Με τιμή και εκτίμηση

Περικλής Χηνόπουλος