Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κίσαμος: O Δημήτρης Γρυμπαουλάκης ξανά πρόεδρος στον Σύλλογο Προβολής

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κατά την εκλογική διαδικασία του Συλλόγου Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα», που διεξήχθη την Πέμπτη 5/11 και κατόπιν αρχαιρεσιών μέσω διαδικτύου την Δευτέρα 23/11, το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι το εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Γρυμπαουλάκης

Αντιπρόεδρος: Νίκος Μαργαριτάκης

Γραμματέας: Παρασκευή (Βιβή) Αποστολάκη

Ταμίας: Νίκος Καστανοπουλάκης

Μέλη: Μιχάλης Αντωνομανωλάκης, Γεώργιος Μακράκης (καρδιολόγος), Δημήτρης Παντελάκης, Γιώργος Πατεράκης, Ελένη Φαντάκη.

Ο Δημήτρης Γρυμπαουλάκης είναι στο Δ.Σ. του Συλλόγου από το 2007 και υπηρέτησε τον Σύλλογο από την θέση του προέδρου το 2017 – 2018, συμβάλλοντας στη διοργάνωση πολυπληθών και ποιοτικών εκδηλώσεων. Από το 2013 είναι μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (υπεύθυνος εκδηλώσεων), ενώ είναι μέλος στην Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων συμμετέχοντας σε πολλές γενικές συνελεύσεις σε όλη την Κρήτη. Αποτέλεσμα αυτών των συνελεύσεων ήταν η αδελφοποίηση του Συλλόγου Προβολής Κισάμου με τον Σύλλογο Αγίου Θωμά Γορτύνης Ηρακλείου «Ο Λόγγιος» (2019).

Έχοντας συμμετάσχει σε εκδηλώσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και η συνεργασία του με Δήμο Πλατανιά, Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, Περιφέρεια, Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Δήμο Ηρακλείου, συλλόγους από την Επαρχία Σελίνου, Πνευματικών Δημιουργών Ν. Χανίων, έχει την εμπειρία να προσφέρει θετικά από την θέση του προέδρου. Ασχολείται με καταγραφές ιστοριών ηλικιωμένων ενώ αρθρογραφεί  σε δύο εφημερίδες.

Στόχος του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η υλοποίηση δράσεων προσαρμοσμένων στη δύσκολη εποχή που ζούμε, αλλά και η διοργάνωση εκδηλώσεων όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.