Δήμος Κισάμου

Kίσαμος: Νέα Αναστολή των επισκεπτηρίων στο Αννουσάκειο ίδρυμα

Βάσει  της Κοινής Υπουργικής Απόφασης  της 21/09/2020, με θέμα την Τήρηση των οδηγιών λειτουργίας του ΕΟΔΥ από τις Μονάδες Φροντίδας  Ηλικιωμένων (ΜΦΗ)  και κατάρτιση εξατομικευμένων Πρωτοκόλλων πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας, ανακοινώνεται ότι λαμβάνουμε πιο αυστηρά μέτρα για την πρόληψη των ενοίκων μας, αναγνωρίζοντας την ευαλωτότητα της υγείας τους.  Στο πλαίσιο των μέτρων αυτών, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΝΑ  ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ το επισκεπτήριο στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο καθώς και στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας , ‘Ο Άγιος Σπυρίδων’ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισσάμου και Σελίνου,  μέχρι νεωτέρας.

Με τον τρόπο αυτό, λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω  Υπουργική Εγκύκλιο και βάζοντας ως προτεραιότητα την υγεία των συνανθρώπων μας  που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ το επισκεπτήριο.

Η  επικοινωνία των περιθαλπομένων με τους οικείους τους θα γίνεται μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και μέσω  viber και  βιντεοκλήσεων,  εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη της νέας τεχνολογίας, και σεβόμενοι την αγωνία τους για τακτική επαφή με το οικογενειακό περιβάλλον.

Εκ του Αννουσάκειου ΙδρύματοςΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ