Δήμος Κισάμου ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κίσαμος – Μιχάλης Θεοδωρογλάκης: “Γιατί αποχώρησα από τον συνδυασμό Μυλωνάκη”

Πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο αποχώρησα από το πλευρό του νυν δημάρχου. Παρόλο που στην παραίτησή μου εξήγησα, ας τα πούμε άλλη μία φορά.
Ως προσωπικότητα και ως ενεργός πολίτης πάντοτε έβαζα το συμφέρον του τόπου και της ομάδας πάνω από το δικό μου. Πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια χρειάστηκε μάλιστα να γυρίσω και το άλλο μάγουλο. Αυτό όμως έχει και τα όριά του. Τα δικά μου τα όρια ξεπεράστηκαν όταν είδα ότι συγκεκριμένες πολιτικές οδηγούν τον τόπο μας, την Κίσαμο, στο γκρεμό. Αυτό είναι κάτι που δεν το δέχομαι, αυτό είναι κάτι που θα κάνω τα πάντα για να μη συμβεί.
Το δύο μέτρα, δύο σταθμά για διάφορα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον τόπο, μας έχουν φτάσει εδώ… Μια “αγαπάμε” το περιβάλλον, την άλλη μπροστά σε μια επένδυση που μας “αρέσει”, δεν μας ενδιαφέρει το περιβάλλον… Ε, αυτή η υποκρισία δεν μπορεί να συνεχιστεί… Τουλάχιστον από την πλευρά μου έχω πάρει και ξεκάθαρη θέση σε όλα αυτά τα ζητήματα, τόσο με το λόγο μου, όσο και με την ψήφο μου μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αντίθετος με τις επενδύσεις, αλλά αυτές δεν θα πρέπει να γίνονται εις βάρος της περιοχής, του περιβάλλοντος και της παρακαταθήκης που θα αφήσουμε στα παιδιά μας.
Επιπλέον, κάποιοι προφανώς επειδή δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν με καθαρούς όρους πολιτικής, αρέσκονται στο να πετάνε λάσπη και χαρακτηρισμούς. Προφανώς στο σπίτι τους δεν υπάρχει καθρέφτης…
Άλλοι πάλι, λένε ότι τα πήρα από μία επιχειρηματία, ενώ άλλοι είναι σίγουροι ότι αποτελώ το λαγό κάποιου άλλου.
Αγαπητοί φίλοι, χαίρομαι που με σκέφτεστε τόσο πολύ, αλλά πρέπει να καταλάβετε και εσείς ότι στη ζωή δεν υπάρχουν μόνο αυτά τα πρόσωπα που ή τα παίρνουν ή είναι υποχείρια. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που προτιμούν να κρατήσουν την αξιοπρέπειά τους και να παλέψουν για τα ιδανικά τους.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε δεν αρέσει, εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Και αυτό έχει φανεί και από το παρελθόν μου, και από το παρόν μου, και σας εγγυώμαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει.
ΥΓ: τουλάχιστον συνεννοηθείτε μεταξύ σας και καταλήξτε σε ένα ποσό, γιατί ξεμασκαρώνεστε πολύ εύκολα.
MIXAΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ