Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κίσαμος: Μια πρωτότυπη παρουσίαση των δύο νέων βιβλίων της Αργυρώς Μουντάκη

Πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκαν σε μια πολύ πρωτότυπη παρουσίαση τα καινούργια βιβλία της Κισαμίτισσας συγγραφέα Αργυρώ Μουντάκη στον φιλόξενο χώρο του Fit Fun Fly της Καλλιόπης Νικολακάκη.

Η συγγραφέας μίλησε για τα δύο βιβλία της από τις Εκδόσεις Διάπλαση με τίτλους “Ο Ανδροκλής και το λιοντάρι” και “Το μονοπάτι του γίγαντα” που αφορούν δύο θρύλους, έναν ρωμαϊκό και έναν ιρλανδικό αντίστοιχα, ενώ αφηγήθηκε και τις ιστορίες μαζί με προβολή εικόνων στα παιδιά.  Επίσης, εξήγησε στους παρευρισκόμενους, γονείς και παιδιά τη διαφορά των θρύλων και των παραμυθιών.

Έπειτα η κα Νικολακάκη, με αφορμή τους δυο θρύλους, εμπνεύστηκε και εφάρμοσε παιχνίδια, στα οποία συμμετείχαν όλοι, μικροί και μεγάλοι αλλά  και η συγγραφέας με μεγάλο ενθουσιασμό. “Τέτοιου είδους παιχνίδια φέρνουν ακόμα πιο κοντά τις οικογένειες, τους γονείς και τα παιδιά τους”, είπε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Μουντάκη και συμπλήρωσε: “με αυτόν τον τρόπο βλέπουμε ότι ένα βιβλίο μπορεί να γίνει αφορμή για διάδραση και επικοινωνία!”. Η εκδήλωση έληξε με ένα δροσιστικό χυμό και υπογραφές βιβλίων από τη συγγραφέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ